Vereniging: meer informatie?

Wilt u niet langer zelf de contributie van uw innen? Neem dan  contact met ons op.

Clublid: meer informatie?

Heeft u een vraag over een vordering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor de club:

Hoe kunnen wij de contributie kosteloos innen?

Het is belangrijk dat de contributie van een vereniging of sportclub zo goed mogelijk wordt geïnd. Door De PenningMaster voor jouw vereniging te laten innen hoeft het bestuur zich niet meer te focussen op de inning van deze gelden. De PenningMaster werkt kosteloos voor de vereniging en biedt de leden een mogelijkheid om gespreid te betalen. Dit alles via een veilige en snelle manier middels een iDEAL betaallink.

Hoe komen wij in contact met De PenningMaster?

Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een afspraak te maken met een van onze collega’s. Neem hier contact met ons op of vul het contactformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van De PenningMaster.

Wanneer kunnen wij instappen met onze club?

Aanmelden of instappen is mogelijk op ieder gewenst moment. Mocht u het idee hebben dat uw club hulp kan gebruiken bij het innen van de contributie dan kunt u altijd hier contact opnemen met De PenningMaster.

Hoe snel kan De PenningMaster voor ons aan de slag gaan?

Als uw club een afspraak heeft gemaakt met De PenningMaster en beide zijn akkoord over de samenwerking, kunnen wij vrij snel voor uw club aan de slag. Meestal al binnen één week kunnen we starten en direct beginnen met innen van de contributiegelden.

Werken jullie met iDEAL betalingen?

Alle leden krijgen via de e-mail een betaallink met het verzoek de contributie te voldoen. Nadat zij de mail hebben ontvangen met daarin een betaallink worden zij via Buckaroo doorgeleid naar een betaalpagina waar zij veilig via de eigen bank kunnen betalen.

Kunnen de leden ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om bij De PenningMaster de contributie op te splitsen in termijnen. Als de leden voor deze optie kiezen komen er administratiekosten bovenop. Deze kosten zijn minimaal, ook om het aantrekkelijk te maken voor de leden om in termijnen te betalen. LET OP! Deze kosten worden berekent bij elk termijnbetaling.

Voor de leden:

Hoe betaal ik mijn contributie?

Als de club is overgegaan tot een samenwerking met De PenningMaster, zorgen wij voor de inning van de contributie voor de club. In de eerste mail die wij de leden toesturen krijgen de leden 2 opties voor het betalen van de contributie.

Optie 1: Het volledige bedrag in één keer betalen.
Optie 2: U kiest ervoor om het bedrag splitsen in termijnen (aantal termijnen in overleg met de club).

Nadat er is gekozen voor één van de twee opties, wordt je doorgestuurd via Buckaroo naar een betaalpagina waar je vervolgens de contributie veilig kunt betalen met je eigen bank.

Heb je het totale bedrag in één keer betaald, dan ontvang je verder geen mails meer van De Penning Master voor het komende seizoen.

Indien je hebt gekozen voor termijnbetaling, dan ontvang je iedere nieuwe termijn een e-mail met daarin een nieuwe betaallink voor de desbetreffende termijn.

Hoe kan ik in contact komen met De Penning Master?

Mocht je vragen hebben over ons bedrijf of over de gang van zaken m.b.t. jouw vereniging en De PenningMaster? Dan kan je het contactformulier invullen op onze website of een mailtje sturen naar info@depenningmaster.nl .

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op je vragen of verzoeken!

Staat uw vraag er niet tussen?

Voor verenigingen

De PenningMaster is tijdens onze openingstijden altijd te bereiken via ons telefoonnummer 088-12 22 240, mocht u buiten onze openingstijdens een vraag hebben klik dan hier om uw vragen te stellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor leden

De PenningMaster is tijdens onze openingstijden altijd te bereiken via ons telefoonnummer 088-12 22 241, mocht u buiten onze openingstijdens een vraag hebben klik dan hier om uw vragen te stellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

‘Het incasseren van Lidmaatschappen is nog nooit zo makkelijk gegaan.’

Rob Schulte – Medewerker De PenningMaster

Vraag meer informatie aan

CONTACT

Adresgegevens:

De PenningMaster
Waterlandlaan 80
1441 MR Purmerend

Contactgegevens:

Verenigingen: 088 - 12 22 240
Leden: 088- 12 22 241
info@depenningmaster.nl

Direct een afspraak maken

Geïntresseerd in de diensten van De Penning Master? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.