088 - 12 22 240 / 088 - 12 22 241 info@depenningmaster.nl

DE PENNINGMASTER

DE PENNINGMASTER ONTZORGT UW PENNINGMEESTER

Het voeren van een goede VvE-administratie wordt steeds complexer. De wet en regelgeving is aan veranderingen onderhevig en met de huidige inflatie staat de betaling van de VvE-bijdrage onder druk. De spaarpot van de VvE is eerder leeg en het bestuur zal op enig moment de VvE-bijdrage moeten verhogen om de VvE actief te houden.
Dit kan een reden zijn voor woningeigenaren of bewoners om de jaarlijkse bijdrage later of helemaal niet meer te betalen. Ook voor hen stijgen immers alle kosten. Zo komt de VvE in een kringetje terecht wat de status van het pand niet ten goede komt. Om dit te voorkomen moet de penningmeester veel kennis hebben van VvE-wetgeving en zich in allerlei bochten wringen om de bijdrage te innen.

Daarom steekt de PenningMaster u de helpende hand toe. Speciaal voor alle VvE’s in Nederland zijn wij gestart met “De PenningMaster”.

  • Incasseren in maximaal 4 termijnen
  • Lage kosten voor uw leden
  • Geen kosten voor de club
  • Penningmeester wordt ontzien

ONLINE INCASSEREN

NOOIT MEER UW BUURMAN VRAGEN NAAR DE STATUS VAN DE DE VVE BIJDRAGE

Door de online inning van de VvE-bijdrage ontlasten wij de penningmeester voor een groot deel van zijn zorgen. Bedenkt u zich maar eens dat u uw buren moet vragen om een achterstallige betaling te doen. Buren met wie u eigenlijk liever een gezellig praatje maakt en een kop koffie of een glas bier drinkt.

Wij merken dat er veel betalingsachterstanden zijn bij VvE’s. Dit ondanks het feit dat het van belang is snel te reageren op een betalingsachterstand. Tijdgebrek, ingewikkelde materie en de eerder genoemde menselijke factor maakt dat het lastig is om op tijd actie te ondernemen. Maar wist u dat de VvE-bijdrage het lopende jaar en het voorgaande jaar nog preferent is? Hartstikke belangrijk dus dat het debiteurenbeheer adequaat wordt opgevolgd.
De PenningMaster biedt VvE’s een gratis oplossing en omdat we volledig geautomatiseerd werken blijven ook de kosten voor huiseigenaren en bewoners laag. De financiële huishouding van de VvE blijft hierdoor op peil. Zo kunt u blijven investeren in goed onderhoud van uw gebouw.

WIJ VERRICHTEN DE WERKZAAMHEDEN GRATIS VOOR UW CLUB

WIJ BIEDEN UW LEDEN MEERDERE MOGELIJKHEDEN OM DE CONTRIBUTIE TE VOLDOEN:

1 TERMIJN

De betaling wordt voldaan in slechts één termijn.

  • Geen bijkomende kosten

2 TERMIJNEN

De betaling wordt voldaan in twee termijnen.

  • Termijnen worden geïncasseerd in overleg met de club* 
  • Extra kosten 2 x € 5,50

4 TERMIJNEN

De betaling wordt voldaan in drie termijnen.

  • Termijnen worden geïncasseerd in overleg met de club* 
  • Extra kosten 4 x € 2,75
*Tegen een kleine bijbetaling krijgen uw leden de mogelijkheid om de contributiebetaling te spreiden over het lopende seizoen. Hierdoor verloopt de incassering soepeler. De PenningMaster verzorgt de inning vanzelfsprekend sociaal verantwoord. Het belang van u en uw leden staat bij De PenningMaster hoog in het vaandel. Leden betalen maximaal € 11,00 euro extra.

CONTACT

Adresgegevens:

De PenningMaster
Waterlandlaan 80
1441 MR Purmerend

Contactgegevens:

Verenigingen: 088 - 12 22 240
Leden: 088- 12 22 241
info@depenningmaster.nl

Direct een afspraak maken

Geïntresseerd in de diensten van De Penning Master? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.