Vereniging: meer informatie?

Wilt u niet langer zelf de contributie van uw innen? Neem dan  contact met ons op.

Clublid: meer informatie?

Heeft u een vraag over een vordering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Subsidies

De PenningMaster is er voor iedereen

Sporten is vaak kostbaar en helaas is niet altijd voor iedereen betaalbaar. Wij hebben alle subsidie mogelijkheden op een rijtje gezet voor u.

Samen voor alle kinderen:
Schoolspullen, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag! Samen voor alle kinderen zorgt ervoor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt.

Bezoek de website voor alle mogelijkheden:
›› https://www.samenvoorallekinderen.nl

Jeugdfonds sport en cultuur:
Geen geld om mee te doen? In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Wij betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen: https://www.leergeld.nl/In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Bezoek de website voor alle mogelijkheden:
›› https://jeugdfondssportencultuur.nl

Kinderhulp
1 op de 12 kinderen groeit op in armoede… Deze bikkels maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Genoeg voor een dak boven hun hoofd, maar niet voor een eigen fiets, warme jas, zorgeloos dagje uit of laptop voor school. 

Bezoek de website voor alle mogelijkheden:
›› https://kinderhulp.nl

Stichting jarige job
In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Bezoek de website voor alle mogelijkheden:
›› https://www.stichtingjarigejob.nl

Jeugd educatie fonds
Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten.
Aanvragen voor het fonds lopen via de basisschool, omdat daar bekend is, wat de talenten en intellectuele mogelijkheden van de kinderen zijn. De juf of meester weet als geen ander wat nodig is. Waar geldgebrek een belemmering is in de ontwikkeling, kan de school een beroep doen op het Jeugdeducatiefonds.

Bezoek de website voor alle mogelijkheden:
›› https://www.jeugdeducatiefonds.nl

CONTACT

Adresgegevens:

De PenningMaster
Waterlandlaan 80
1441 MR Purmerend

Contactgegevens:

Verenigingen: 088 - 12 22 240
Leden: 088- 12 22 241
info@depenningmaster.nl

Direct een afspraak maken

Geïntresseerd in de diensten van De Penning Master? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.