Vereniging: meer informatie?

Wilt u niet langer zelf de contributie van uw innen? Neem dan  contact met ons op.

Clublid: meer informatie?

Heeft u een vraag over een vordering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

FC PURMEREND EN DE PENNINGMASTER GAAN DE SAMENWERKING AAN

Afgelopen dinsdag 21 juni, heeft De PenningMaster een samenwerkingsovereenkomst getekend met FC Purmerend. Beide partijen zijn overeengekomen dat De PenningMaster de komende 3 jaar de contributie gaat innen voor FC Purmerend.

FC Purmerend was op zoek naar een nieuwe partner voor het innen van de contributie en kwam in contact met De PenningMaster, een bedrijf dat dat zich bezig houdt met het innen van contributies voor verenigingen. De PenningMaster werkt op een sociaal verantwoordelijke manier, iets wat FC Purmerend ook naar haar leden wil uitstralen, hierdoor was er al gauw een klik voor de samenwerking.

Vanaf het seizoen 2022 / 2023 zal De PenningMaster de inning van de contributie gaan verzorgen voor FC Purmerend. Alle leden zullen voorafgaande aan elk seizoen een welkomstmail ontvangen met uitleg hoe de inning gaat verlopen met ingang van het nieuwe seizoen.

Wilt u meer weten wat De PenningMaster voor uw club kan betekenen op het gebied van het innen van de contributie neem dat gerust vrijblijvend contact met ons op.

Leestip: FC Purmerend heeft ook een artikel geplaatst over de samenwerking. Het volledige artikel leest u hier.

Op de foto:
Links: Rob Schulte van de PenningMaster | Midden: Simon Butter voorzitter FC Purmerend | Rechts: Hanneke Singels Penningmeester FC Purmerend

CONTACT

Adresgegevens:

De PenningMaster
Waterlandlaan 80
1441 MR Purmerend

Contactgegevens:

Verenigingen: 088 - 12 22 240
Leden: 088- 12 22 241
info@depenningmaster.nl

Direct een afspraak maken

Geïntresseerd in de diensten van De Penning Master? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.